Faciliteiten

PRAETHUYS/KANTINE

In de kantine ofwel het Praethuys staat op zaterdagavond iemand achter de bar om de drankjes te serveren. Op alle andere momenten mag je het zelf nemen en de consumptie noteren op de consumptiekaart. De kantine is alle dagen geopend van 8:00 uur tot 22:00 uur, behalve bij speciale gelegenheden.

In het weekeinde is er ’s avonds bediening. Deze kantine wordt tevens gebruikt voor feestavonden, recepties, vergaderingen en de Praethuysdiners.
Elke zondagmiddag om 12.00 uur is het gezamenlijk koffie/thee drinken.

FIETS(TENT)KAMPEERDERS

Fietskampeerders kunnen desgewenst gebruik maken van de koelkast in de hal van het saunagebouw. Wil je een terrasstoel en/of picknicktafel bij de tent, vraag het bij de receptie.

Bij het Praethuijs kan de geïnteresseerde naturist tevens terecht voor toeristische informatie, van folders tot complete wandel -en fietsroutes en uitgebreide informatie over de omgeving.

SAUNA

Atlanta beschikt over een fraaie sauna. De sauna is bij voldoende belangstelling iedere avond geopend. Minimaal 5 personen maximaal 15 personen.
Hoe werkt het?
Inschrijven gebeurt via de inschrijflijst bij de ingang van de sauna.
In de relaxruimte staat een koelkast met frisdrankjes voor de saunagasten. Consumpties worden op de consumptiekaart genoteerd.
Gasten kunnen bij vertrek het saunagebruik gelijktijdig afrekenen met het verblijf en de consumptiekaart.
In de wintermaanden is de sauna op zaterdagmiddag na het werkappel geopend.
Leden van de NFN kunnen hier ook gebruik van maken.

Bij voldoende animo kan de sauna ook op andere tijdstippen worden geopend. Dit overigens wel altijd in overleg met de beheerder.

AED

Atlanta beschikt ook over twee AED’s. Deze zijn te vinden in het saunagebouw en het beheerders verblijf. Uiteraard hebben wij de nodige BHV-ers in ons midden, waaronder de beheerder.

BOULES

Voor de sportieve naturisten onder ons zijn er twee jeu des boules banen. Hiervan kunt u vrij gebruik maken.

HANDBOOGSCHIETEN

Ook is er voor de liefhebber de mogelijkheid om te handboogschieten op een van de vier handboogschietbanen. Hebt u nog nooit geschoten? Geen probleem op afspraak kun je met materiaal van Atlanta onder begeleiding de eerste pijlen leren schieten.

ZWEMBAD

Op ons terrein vindt u ook een fijn zwembad dat dagelijks geopend is. Er is geen toezicht dus u moet letten op uw eigen veiligheid en die van uw kinderen.

SPEELTUINTJE

Voor de kleintjes heeft Atlanta een leuk speeltuintje.

GAS

Bij de gastheer zijn blauwe 6 kg glasflessen verkrijgbaar. Andere soort flessen zijn verkrijgbaar in Sittard.

WASMACHINE EN DROGER

In de hal van het saunagebouw staat een wasmachine en een droger. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de gastheer. Kosten voor gebruik van een van de machines is € 4, – zie verder de instructies in de hal van de sauna.

Lees minder

Ontdek de omgeving

Bekijk onze eropuit tips en ontdek de schoonheid van Limburg

Lees meer