Voorzieningen

PRAETHUYS
In het gezellige Praethuijs kan men 24 uur per dag terecht voor een koud flesje fris of een zwak alcoholische drankje en dat alles voor een zéér acceptabele prijs.

dsc_0004

In het weekeinde is er ’s avonds bediening. Deze kantine wordt tevens gebruikt voor feestavonden, recepties, vergaderingen en de Praethuijsdiners.
Elke zondagmiddag om 12.00 uur is het gezamenlijk koffie/thee drinken.

FIETS(TENT)KAMPEERDERS
Fietskampeerders kunnen desgewenst in de keuken van het Praethuijs de maaltijden bereiden en gebruik maken van de koelkast in de hal van het saunagebouw. Wil je een terrasstoel en/of picknicktafel bij de tent? De gastheer kan ervoor zorgen.

image description

Bij het Praethuijs kan de geïnteresseerde naturist tevens terecht voor toeristische informatie, van folders tot complete wandel -en fietsroutes en uitgebreide informatie over de omgeving.

SAUNA
Atlanta beschikt over een prachtige sauna met rustruimte. Deze is op dinsdagen en vrijdagen standaard vanaf 19:00 uur geopend.

img_5551

Bij voldoende animo kan de sauna ook op andere tijdstippen worden geopend. Dit overigens wel altijd in overleg met de beheerder.

aed-logo-web

AED
Atlanta beschikt ook over twee AED’s. Deze zijn te vinden in het saunagebouw en het beheerders verblijf. Uiteraard hebben wij de nodige BHV-ers in ons midden, waaronder de beheerder.

BOULES
Voor de sportieve naturisten onder ons zijn er twee jeu des boules banen. Hiervan kunt u vrij gebruik maken.

img_4386

HANDBOOGSCHIETEN
Ook is er voor de liefhebber de mogelijkheid om te handboogschieten op een van de vier handboogschietbanen. Hebt u nog nooit geschoten? Geen probleem op afspraak kun je met materiaal van Atlanta onder begeleiding de eerste pijlen leren schieten.

dsc_0069

ZWEMBAD
Op ons terrein vindt u ook een fijn zwembad dat dagelijks geopend is. Er is geen toezicht  dus u moet letten op uw eigen veiligheid en die van uw kinderen.

dsc_0043

SPEELTUINTJE
Voor de kleintjes heeft Atlanta een leuk speeltuintje.
dsc_0192

GAS
Bij de gastheer zijn blauwe 6 kg glasflessen verkrijgbaar. Andere soort flessen zijn verkrijgbaar in Sittard.

WASMACHINE EN DROGER
In de hal van het saunagebouw staat een wasmachine en een droger. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de gastheer. Kosten voor gebruik van een van de machines is € 4, – zie verder de instructies in de hal van de sauna.

img_0017