Lekker bladruimen

Al een aantal keren is het lekker druk geweest op ons terrein. Fijn met z’n allen de zaak weer in orde maken zodat we het nieuwe seizoen weer lekker kunnen genieten van onze parkachtige camping.

Bladruimen is dan een jaarlijks terug kerend karwij omdat onze eiken toch iedere herfst beginnen met het laten vallen van de blaadjes. Gelukkig vinden steeds meer leden het gezellig om met elkaar dit karwij te klaren. Ook is ons blauwe Nolleke nog steeds van de partij als er zware aanhangers gevuld met blad weggereden moeten worden. Maar Nolleke is intussen al erg oud geworden en moet binnenkort wellicht met “pensioen”. Daarom hebben we een jeugdig en sterk hulpje aangeschaft die behalve blad wegrijden ook caravans op hun plaats kan zetten en zelfs ons gras kort kan houden. Dat is dan ook “gevierd” met een gezamenlijke consumptie van een heerlijke slagroomtaart.

Overigens heeft de voorzitter ook nog een lid in de bloemetjes gezet omdat zij zich in het afgelopen seizoen meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de vereniging. Nogmaals bedankt Hilly.

Geef een reactie