Atlanta 5 x 11

Het is al weer 5 jaar geleden dat we ons 50-jarig bestaan gevierd hebben. Dus was het weer tijd voor wat extra gezelligheid.

Op vrijdag de uitvoering van het blijspel “Freule Abidoela”. iedereen was aangenaam verrast dat de spelers bestonden uit een select aantal leden.

DSC_0032

En dat deze spelers hun vak verstonden blijkt wel uit de lachende gezichten in de zaal.

DSC_0041 DSC_0086

Op zaterdag was er een lezing over het wildbeheer in de omgeving van Atlanta door Wouter Fuchs. Een heldere uiteenzetting over het wildbeheer en de jacht. Daarin was snel duidelijk, dat het schieten slechts een klein onderdeel van wildbeheer vormt.

DSC_0119

’s middags was duikvereniging OVA Born bij en in ons zwembad te vinden.
Ze gaven een leuke uiteenzetting van de duiksport en enkele leden trokken de stoute schoenen uit en lieten zich de flessen op de rug hangen. Het aardige was dat “gewichtige leden” toch niet zwaar genoeg waren om behangen met het hele spul onder water te kunnen blijven. Maar enkele blokken lood klaarden de klus.
Het was jammer dat de weergoden niet helemaal meewerkten. Gelukkig werden de toeschouwers niet zo nat als de duikers.

DSC_0175 DSC_0163

En ’s avonds is de dag afgesloten met een knots gezellige feestavond.
Big Henk trapte af met zijn “elektronisch orkest” en verder werd door hem en Stadskapel ’t Trumpke en ’t Tröötje de avond op toerbeurt van muziek voorzien.

DSC_0304  DSC_0205

Ter afsluiting werd er naar goed Limburgs gebruik bij de gebruikelijke koffie op zondag een lekker stuk vlaai geserveerd.

Al met al een geweldig gezellige happening.

Op naar het zestigjarig jubileum!

Geef een reactie