Vogeltjes schieten op Atlanta

Op 20 april was het weer zo ver de strijd om de titel Vogelkoning van Atlanta stond weer op het spel. Jammer, dat de toenmalige koning zijn titel niet kon verdedigen, maar hij heeft zich van zijn beste kant laten zien en de versnaperingen waren weer prima geregeld.
Connie kwam met een goedgevulde koeltas de eer van haar koning met verve verdedigen.
Leroy had gelukkig nog wat takken met blaadjes er aan kunnen vinden zodat de nep vogeltjes toch nog een beetje beschutting hadden. Aan het einde van een enerverende wedstrijd kwam “le moment suprême” en ondanks, dat we allemaal tegelijk de laatste pijl lieten vliegen bleek het vogeltje niet bestand tegen de tactiek van Jos en vol trots kon hij dan ook laten zien, dat hij “hem” geschoten had. Nu maar hopen, dat hij goed heeft opgelet wat Connie in de koelbox had zitten.

Geef een reactie